WWW.HOTEL-MOLINO.COM

WWW.HOTEL-MOLINO.COM
Un tesoro pequeño en el corazón de Andalucía
Guaro, Malaga, Spain
Sinds juli 2009 zijn wij de trotse eigenaren van hotel B&B El Molino Santisteban. Graag houden wij je via deze blog op de hoogte van onze belevenissen op onze watermolen, in het hotel en alles in de omgeving. Folkert (2001) en Clementine (2003) gaan naar de plaatselijke dorpsschool in Guaro. Gerard en Madeline zijn dagelijks actief in en om het hotel, in de tuin en bij hun watermolen.

donderdag 10 juni 2010

De bouw van……..




Sinds wij El Molino Santisteban in ons bezit hebben, is de grote wens van Folkert om een boomhut te bouwen. De plek was overduidelijk , tussen rivier en hotel met strategisch zicht op vriend en vijand. Gerard kreeg voor Vaderdag het boek: Boomhutten en Speelhuizen (een “zachte” hint) en Folkert bekeek uren in welke vorm en stijl de hut zou moeten worden gebouwd. Eenmaal verhuisd was er zoveel meer te doen dat de boomhut wel leefde maar er geen concrete actie werd ondernomen. Totdat wij van de tuinman een goeie, zware maaier konden lenen en veel bamboe rondom een reusachtige eucalyptus verwijderd kon worden. En toen ……..was het de meivakantie met gasten die graag meehielpen aan de bouw. Met schroothout, pallets en balken uit onze molenzaal werd de fundering gemaakt en een deel van de eerste verdieping!
Nu de rest van de boomhut nog……..misschien wachten wij nog even tot de zomervakantie voor wat extra handen. Veel dank Peter, Willem, Halbert , Hein(2x) en Karel voor jullie hulp.
De volgende keer dat jullie komen is hij zeker af!

1 opmerking:

  1. Wat gaaf, een boomhut in de tuin! Mexx zal dat ook wel erg gaaf vinden, wellicht kan manlief nog helpen met afmaken ervan! Nog een week of 6, wij hebben er al zin in!
    Groetjes Debbie Weijers

    BeantwoordenVerwijderen